bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tor.10.nov/05 ---

så går man upp, tar en kopp te och läser tidningen - och det första man får se: ett halvt tusen jävla pingstvänner marscherade igår i sthlm under tystnad, med facklor, på själva kristallnatten, i en demon-stration för Åke Greens rätt att hata bögar. det är ju så jävla mysigt gjort, grattis pingstkyrkan!

och så var det skriva hemtenta idag. det är så tråkigt att jag inte vet var jag ska ta vägen. och värsta meta-uppgiften är det, där man måste passa sig så det inte blir metodkurs av hela skiten.

och min ena hårddisk verkar vara på väg att ge upp hoppet, så jag måste tokbackuppa medan jag skriver och allt blir så segt så segt. och just som man gör det säger aida32 att det inte alls finns nån kraschvarning kvar så vad gäller egentligen?

shit, vilken nörd jag är. men hellre det än att vara som i den där scenen i sex and the city när Carrie blivit av med allt på laptopen som bara dött plötsligt och hon är helt "vadå backup?" och sen får grina (och alla tittare tänker: men vafan hon får ju allt skräp hon skriver publicerat och lagrat på tidningen, no harm done!). för övrigt är det en sjukt orealistisk krasch hon råkar ut för.


dagens bild: Rufus, i kattsandpåsen.

 

statistik,
serier:

 

the wire - ett halvt avsnitt
s3e02, all due respect

lost - 1 avsnitt
s2e06, abandoned

ca. 75 min.

statistik,
läsning:
 

Haag, Martina - hemma hos martina
ca. 20 min.

blandad kurslitteratur
ca. 90 min.

ca. 110 min