bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tis.8.nov/05 ---

en mycket konstig dag idag. jag vaknade tre minuter före klockan ringde, segade som fan med dush och frukost men hann ändå till vagnen utan att stressa. sen: tåget till borås.

i borås hookade jag upp med Mats för att börja göra seminarieuppgiften (bara några timmar innan vi skulle vara färdiga). när vi satt i bibblan ringde en kvinna från GT och ville intervjua mig imorgon. jag vete fan varför jag blivit så intressant plötsligt, jag har släppt en egenproducerad fjuttig EP och ska bara ha en liten spelning på kelly's framöver, men jag är ju knappast den som tackar nej. dum är jag inte, såvitt jag vet.

och det var ju bra och så. sen gick vi och hämtade ut tentorna från förra delkursen när uppgiften var klar, och tror du inte på fan att jag fått alla rätt. aldrig hänt förut, men tentan var ju förstås, som jag nämnt tidigare, något av ett skämt. men på seminariet, där bara halva gruppen har dykt upp, säger läraren med en gång att "ja, det är ju ett frivilligt seminarie det här..."

och har man redan gjort uppgiften orkar man liksom inte klaga. istället gläds man över att alla prestigkrav är bortblåsta och den sugiga lilla ansträngning vi fått till kommer vara mer än nog. och så fick jag ett och annat värdefullt tips för hemtentan på fredag så trippen till b-town var inte så meningslös som det kunde verka.

all good, alltså. men jag måste förstås städa upp här hemma om det ska komma hit en journalist imorgon. och det är ju lika roligt som vanligt...


dagens bild: Rufus, i handfatet.

 

statistik,
serier:

 

desperate housewives - 1 avsnitt
s1e21, sunday in the park with george

ca. 45 min.

statistik,
läsning:
 

preacher - 1 bok
#9, alamo